Over ons

| Over Ons

Het verhaal

Na jarenlang actief te zijn geweest binnen de installatiesector, heeft Jan Kloekke op 17 juli 2017 het bedrijf ABMi opgericht. De afkorting ABMi staat voor; “Alles begint met ideeën” wat tevens het levensmotto van Jan is.

De roots van Jan Kloekke komen uit het gelijknamige installatiebedrijf van zijn opa, wat dateert uit 1935 en hij samen met zijn vader heeft voortgezet tot 2002. In 2002 werd het bedrijf verkocht en is Jan Kloekke tot 2017 directeur geweest van een landelijk werkend installatiebedrijf.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Jan heeft altijd een passie gehad voor binnenhuisarchitectuur en lichttechniek. Het vak lichttechniek, waar hij in zijn jonge jaren voor gestudeerd had, sluit perfect aan bij binnenhuisarchitectuur en zodoende werden de eerste stappen gezet.

Om in de toekomst meer nadruk te leggen op de professie lichttechniek heeft Jan Kloekke in juli 2018 de handelsnaam “KnapVerlicht” in de markt gezet.

Jan Kloekke
Eigenaar ABMi

Ons motto

Onder het motto; uw vraag is onze uitdaging, willen wij bedrijven, instellingen, architecten, adviseurs, installatiebedrijven en particulieren ontzorgen bij verlichtingsvraagstukken. Dit doen wij met behulp van overzichtelijke lichtplannen en 3D animaties.

Door “out-of-the-box” te denken zijn wij in staat om u de meest verrassende lichtoplossingen te presenteren. Daarnaast ontwerpen- en produceren wij ook maatwerk-verlichtingsarmaturen onder het label “Designed by Jan”. Deze armaturen kunt u ook bestellen in onze webshop.

Ons doel

Door een mix van kennis, logica en een heldere geest willen wij bedrijven, instellingen en particulieren ontzorgen op het gebied van licht en verlichting.

Wij gaan net dat ene stapje verder en komen tot de meest fraaie, efficiënte en verassende lichtconcepten die voldoen aan uw wensen en doelstellingen.

Onze werkwijze

1

Gesprek

In overleg met u inventariseren wij uw verlichtingswensen en maken wij een offerte voor een lichtplan op maat.

2

Presentatie

Wij presenteren het lichtplan en geven hier middels een 3D animatie een heldere toelichting bij.

3

Resultaat

Na de presentatie verwerken wij alle informatie tot een totaalplan. Met dit plan kunt u de uitvoering van het lichtplan onderbrengen bij KnapVerlicht of een installatiebedrijf.

Wij werken o.a. voor

Wij werken o.a. voor

    Zullen we
    samenwerken?

    Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een persoonlijk onderhoud, of voor het maken van een afspraak belt u 038 - 46 00 808.

    U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen. Wij zullen binnen 2 werkdagen uw bericht beantwoorden.