Lichtadvies

Een professioneel
lichtplan

Bij een professioneel lichtadvies spelen meerdere factoren een rol. Eerst inventariseren wij het doel met hierbij de functie en het beoogde resultaat. Daarnaast spelen eventueel te verlichten objecten een grote rol om het geheel compleet te maken.

Naast deze inventarisatie bekijken we de contrasten tussen licht- en donker, de afstand tot objecten en de sfeer van het interieur. Dan volgt een keuze van beoogde verlichtingsarmaturen waarbij gebruik gemaakt wordt van gerenommeerde merken waaronder Artemide, Foscarini, Delta-light, Wever & Ducré, Flos, Trilux etc. Kunnen we niet volstaan met een oplossing van standaard producten, dan wij in staat om maatwerkverlichting te ontwerpen en produceren. Het ontwerp- en lichtadvies verwerken wij voor u op een duidelijke 3D-tekening.

De ruimte

ABMi ontwerpt lichtconcepten voor iedere denkbare ruimte, waar vanwege de functie of de sfeer speciaal licht nodig is. Wij geven lichtadvies voor conferentiezalen, foyers, restaurants, collegezalen, kantoren, kerken, galeries, musea, theaters en zelfs voor bijzondere monumenten als kloosters en kastelen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor lichtadvies voor uw woonomgeving.

Het object

Eén van de specialisaties van ABMi is de belichting van kunstobjecten. Wij hebben veel ervaring in de verlichting van galeries, expositieruimtes en musea. Even spannend vinden wij het lichtontwerp voor de belichting van een enkel kunstvoorwerp of een kleine particuliere kunstcollectie. Wilt u een historische gevel prachtig laten aanlichten? Wij geven ook lichtadvies over buitenverlichting.

Onze werkwijze

1

Gesprek

In overleg met u inventariseren wij uw verlichtingswensen en maken wij een offerte voor een lichtplan op maat.

2

Presentatie

Wij presenteren het lichtplan en geven hier middels een 3D animatie een heldere toelichting bij.

3

Resultaat

Na de presentatie verwerken wij alle informatie tot een totaalplan. Met dit plan kunt u de uitvoering van het lichtplan onderbrengen bij KnapVerlicht of een installatiebedrijf.

    Zullen we
    samenwerken?

    Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een persoonlijk onderhoud, of voor het maken van een afspraak belt u 038 - 46 00 808.

    U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen. Wij zullen binnen 2 werkdagen uw bericht beantwoorden.